неділю, 30 жовтня 2016 р.

Екскурсія дитячим відділом

Ласкаво запрошуємо здійснити віртуальну подорож нашою бібліотекою!

ЛЮБІ ДІТИ !

       Нам хочеться, щоб ви всі були щасливими, здоровими, щоб виросли справжніми господарями  планети Земля, бережливо ставились до всього живого, примножили багатства держави.   
            Всі дороги для вас відкриті. Яку ж з них вибрати?         Є такий дім у світі, в якому письменники склали для вас путівник по життю. Цей  дивний дім зветься „Бібліотека”.

     З понеділка по п’ятницю, та неділю ми чекаємо на Вас в стінах Ясінянської селищної бібліотеки. Ви зможете не тільки читати книжки та періодичні видання, а й скористатись швидкісним Інтернетом в нашому Інтернет-центрі або з власного смартфона чи ноутбука отримати вихід у всесвітню мережу за допомогою безкоштовного Wi-Fi.



.
 У кімнаті юного читача роблять  перші кроки в країну Читалію дошкільнята  та  учні 1 - 9 класів. Для них      тут зібрані  змістовні і  гарно   ілюстровані   книги     різноманітної тематики, які допоможуть відповісти на тисячу „Чому?”. А художня література навчить співчувати, ділитися добром з оточуючими, чекати нових пригод.

   Тут можна посидіти в дитячому куточку в обіймах з м’якими  іграшками, пограти в настільні ігри, полистати Велику Книгу казок, "полікувати" книги.
 Скориставшись абонементом (видача книжок додому), ви зможете цілий місяць читати книжку, роздивлятися малюнки вдома. В зазначений строк книгу необхідно повернути в бібліотеку - вона потрібна іншим дітям.


      А якщо не встигли прочитати? Не біда, приходьте в бібліотеку і попросіть продовжити термін.     Від’їжджаючи на канікули, не забудьте повернути книгу до бібліотеки.

     

        Книжок у світі величезна кількість. Але деякі з них можуть знадобитися читачам у будь-який день. Такі книжки додому не видаються, а постійно знаходяться в читальній залі бібліотеки. Там завжди повинна бути тиша.

    До нас приходять діти цілими класами, групами продовженого дня. Бібліотекар Дувіряк І.І. читає їм казки, проводить літературні ігри, вікторини, знайомить з новими журналами. Тут проходять заняття клубу за інтересами „Дивосвіт”. 




       Більш як 750 серйозних  і вдумливих читачів відвідують наш дитячий відділ, в фондах якого зібрані кращі зразки української і зарубіжної  художньої літератури, галузева література на всі читацькі смаки.
   Бібліотечний фонд  розкритий за допомогою яскравих ілюстрованих книжкових виставок. Шанувальники гострих відчуттів знаходять тут книги пригодницького характеру та класичні твори світової і вітчизняної фантастики, фентезі, а для шанувальників, що вірять в чудеса - діє "Скринька Бажань від Золотої рибки!", де можна загадати, записати на листочок три бажання і вкинути до скриньки, і бажання обов’язково здійсняться.
   Вся ця література та великий вибір періодичних видань допомагає читачам працювати та вчитися, удосконалювати свої знання, розвивати свій творчий потенціал, готуватися до вибраної професій. 






 Шановні друзі !

        На цьому закінчилася наша віртуальна екскурсія . 
Але  наші реальні зустрічі попереду.                                  
                  Ми  завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар