середу, 5 липня 2017 р.

Електронна заява на вступ до ВНЗ України


Шановнi вступники!

      Настав один iз найважливiших моментiв Вашого життя - час вибору професiй. Позаду залишилися шкiльнi роки , випускнi iспити та тести ЗНО. Ви пройшли чимало. Попереду - завершальна складова цього процесу - вступ до ВНЗ.
     Задля цього, аби цей етап вiдбувався легше та спокiйнiше для Вас та Ваших батькiв, у перiод вступноiї кампанiї працюватиме система "Подання та розгляду заяв в електроннiй формi на участь у конкурсному вiдборi на вступ до ВНЗ".
     
    
     Ясiнянська бiблiотека має всі умови (інтернет , сканер) для подачі електронних заяв і працівники   нададуть допомогу в створенні особистого кабінету вступника та заяв на вступ до ВНЗ.



      Заява в електронній формі (електронна заява) - це заява, що вноситься вступником в особистому електронному кабінеті до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі - Єдина база) шляхом заповнення ним у режимі он-лайн електронної форми.

У 2017 році для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua (Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження до електронних кабінетів додатків до документів про повну загальну середню освіту починається 29 червня та закінчується о 18 год. 00 хв. 25 липня 2017 року).
Під час реєстрації на сайті електронного вступу вступник має зазначити такі дані:
  • адресу електронної пошти, до якої має доступ;
  • номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • серію та номер атестата про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до вказаного атестата, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала.
Крім того, вступник завантажує скановану копію (фотокопію) додатка до документа про повну загальну середню освіту та кольорової фотокартки розміром 3х4 см, що буде подаватись до вищого навчального закладу.
Після заповнення зазначеної інформації проводиться перевірка даних вступника та у разі збігу даних у документах вступник отримує логін та пароль для доступу до особистого електронного кабінету.
Після реєстрації на сайті в особистому електронному кабінеті вступник вносить такі дані про себе: стать, громадянство, номери телефонів (домашній та/або мобільний) із зазначенням телефонних кодів. Для подання заяви вступник обирає вищий навчальний заклад, освітній ступінь, конкурсну пропозицію та встановлює пріоритетність заяви для участі у конкурсному відборі для зарахування на місця за державним замовленням.
Після подання електронної заяви Подана вступником електронна заява відразу відображається у вищому навчальному закладі, обраному вступником. У цей момент електронна заява отримує статус «Зареєстровано в Єдиній базі».

Немає коментарів:

Дописати коментар